uk en ru

+38(073) 609-20-00, +38(096) 609-20-00 Киев

Проет "Слід", актори для нових ролів. 23.12-30.12

начало 10-12-2021 конец 23-12-2021
Проект "След"
Новые роли!!!
Период съемок 23.12- 30.12
Очень важно для утверждения записать самопробы!
Кто не снимался с ЯНВАРЯ по сей день, подавайте заявки с фото и шоурилом и самопробами сюда:
@LeraLukash
1.ВишнЯк Роман Вітольдович(Глібович) (22) – вважається загиблим. Виховувався у дитбудинку, колишній МНСник, інвалід. Видає себе за Сидорченка Олексія Петровича, колегу-МНСника, також з дитбудинку, який загинув у лісовій пожежі на Луганщині. Зміна особистості була запланована Вишняком заздалегідь. На його обличчі сильні опіки, що спотворили зовнішність так, що не впізнати. Руки в чорних рукавичках через постраждалі пальці.Середнього росту, худорлявий, але сильний, жилястий, суворий.Мститься своїм прийомним батькам, зведеній сестрі та біологічній матері за смерть рідної сестри Олесі та своє нещасне життя. Вбив Хижого Василя, намагався заморозити його дружину і доньку.
2.ЯцЕнко Григорій Пилипович (45) – підсобний робітник у рибному магазині, товариш по чарці загиблого Василя Хижого. Простий дядько, любитель хильнути. Одяг дешевий, з базару. Тирить з магазину рибу, підторговує нею, тому і тікав від оперів. Має гараж і старі Жигулі, через які посварився з Хижим. Підозрюваний.
3.ХИжа Маргарита Юріївна (47) – колишня прийомна мати Романа і Олесі. Рідна мати Тетяни Лукової. З її батьком Василем Хижим не живе разом. Обличчя просте, зловживає косметикою. Одяг – з претензією на провінційний шик (блискітки на джемпері, норка). Владна, дорідна, жадібна, безпринципна. Власниця невеликого магазинчику. Раніше тримала в узді чоловіка, тепер – зятя. Єдина, до кого має прив’язаність - її донька Тетяна. Хижі в молодості взяли двох прийомних дітей заради пільг, але не догледіли, дівчинка Олеся загинула. Маргарита викрадена Романом Вишняком і залишена помирати на холоді.
4.Хижий Василь Матвійович (48) – колишній прийомний батько Романа і Олесі.
5.ЛУкова Тетяна Василівна (25) – рідна донька Маргарити і Василя Хижих, дружина Богдана. Симпатична, одяг сучасний, модний, але без смаку. Працює у матері в магазині, не дуже розумна, але працьовита. В дитинстві знущалася з прийомних дітей, що й привело до смерті Олесі. Викрадена Романом Вишняком і залишена помирати на холоді.
!!! Ця ж актриса грає ХИЖУ-МОЛОДУ (18 років тому).
6.ЛУков Богдан Денисович (27) – чоловік Тетяни, водій-експедитор. Одяг сучасний, простий. Беззлобний, терплячий, працьовитий. Недалекий, без амбіцій. Кохає дружину, підкоряється тещі. Знаходить труп тестя (Хижого). Підозрюваний.
7.ДОвгань ВітОльд Павлович (Палич)(67) – пенсіонер, вдівець, колишній сусід Хижих по дачі (продав, коли захворіла дружина, переїхав з Колосова до Києва). Сивий, з борідкою. Одяг старомодний, але добротний. Ходить з паличкою. Культурний, доброзичливий, розумний, колись працював ведучим інженером. Сумує за покійною дружиною. Намагався допомагати прийомним дітям Хижих. 18 років тому врятував маленького Ромчика, який замерзав у льосі на його дачі. Після цього підтримував з ним добрі стосунки аж до «загибелі» Романа.
Він же 18 років тому (пофарбувати волосся і борідку).

Контакти:
https://ru-ru.facebook.com/people/%D0%92%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%9B%D1%83%D0%BA%D0%B0%D1%88/100012993138350/
добавлено 13-12-2021 Киев